sâmbătă, 9 aprilie 2022

Lămpile UV pentru recirculare și sterilizare a aerului în sistem închis, ne permit să facem un consult medical în condiții de maximă siguranță

Consult medical CARDIOLOGIC, PNEUMOLOGIC, GASTROENTEROLOGIC și ENDOCRINOLOGIC în condiții de maximă siguranță, la Cardio Help Team, în Alba Iulia. Având în vedere posibile infectii virale (gripa, COVID, alte viroze), bacteriene, mai ales in locurile unde se aduna mai multi bolnavi, mulți dintre dumneavoastră probabil sunteți îngrijorați în legătură cu riscurile la care v-ați putea expune în momentul în care mergeți la un consult medical, motiv pentru care am luat toate măsurile pentru ca fiecare pacient, dar și personalul medical, să fie în siguranță.

Avem lămpi germicide UV de recirculare a aerului în prezență umană în fiecare camera (sterilizează aerul de orice germeni), botoșei și dezinfectanți, viziere, geantă de sterilizat cu UV, siguranța paciențiilor fiind pe primul plan.

Aerul din încăpere este sterilizat în continuu de lămpile UV prin care trece, panourile puse în fața birourilor și vizierele, opresc picăturile de aerosoli să ajungă de la medic la pacient și invers. Va asteptam la consult medical in conditii de maxima siguranta.

Programare la medic la numarul de telefon 0745.603.880











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Marturii ale pacientiilor despre medicii nostri si despre cabinetul Cardio Help Team

 Medic de nota zece cu suflet mare ! Mult succes doamna Doctor Nu vă putem mulțumi suficient pentru tot ceea ce faceți pentru noi.  Felicită...